Betingelser for handel gennem ForeningOnline

ForeningOnlines rolle

ForeningOnlines rolle ifm. handler indgået gennem nærværende website er at betragte som faktureringsservice.

Priser

Hos ForeningOnline tager vi forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Priserne angivet for medlemskaber, hold og lignende for de enkelte foreninger fastsættes og administreres af de enkelte foreninger. ForeningOnline tager derfor ingen ansvar for disse priser og henviser til de enkelte foreninger.

Betaling

ForeningOnline modtager på vegne af foreningerne betaling med VISA, VISA-Dankort, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit og Maestro

Visa Visa Dankort Visa Electron MasterCard MasterCard Debit MasterCard Maestro

Da foreningerne ikke sælger fysiske varer, men kun medlemskaber, som træder i kraft umiddelbart efter gennemført betaling, så vil beløbet blive trukket med det samme.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms med mindre andet er angivet eksplicit.

ForeningOnline modtager ikke betalinger for egne ydelser gennem nærværende website.

Fortrydelsesret

Et evt. ønske om brug af fortrydelsesret bedes rettet direkte til den forening, som handlen er indgået med.

Reklamation

En evt. reklamation bedes rettet direkte til den forening, som handlen er indgået med.

Refusion

En evt. refusion vil blive foretaget direkte af foreningen, som medlemskabet er indgået med.

Klage

I henhold til loven kan du også vælge at kontakte EU’s OnlineDisputeResulution ved at benytte følgende link:
ec.europa.eu/consumers/odr/

Oprettelse og beskyttelse af personlig data

ForeningOnline overholder Persondataloven og Persondataforordningen. Der henvises endvidere til Betingelser for brug.

Ansvarsbegrænsning

ForeningOnline kan aldrig gøres erstatningspligtig overfor en forening eller enkelt person i et beløb, som overstiger den samlede samhandel mellem ForeningOnline og individet indenfor de seneste 12 måneder.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
RokkeSoft
Ravnhøjevej 1